Takk for stevnet!

Havmannen korpsfestival i Mo i Rana er over og vi har storkosa oss!!🤩🎶

Som det korpset som har brukt lengst reisetid til stevnet, rakk kanskje sommerfuglene i magen å bygge seg opp litt ekstra! Men du verden så det har levert!

Fra kjærkommen grilling etter 14 timer i buss på fredag, til drømmeforhold, skyfritt og mer enn 20 grader på søndag, har Havmannen korpsfestival levert til 20 i stil!

Lørdagen starta med felles marsjering gjennom boligfeltet ved Lyngheim skole der vi bodde. Med oss på turen ned til Mo ungdomsskole fikk vi Mosjøen skolekorps. Og nettopp det, nye korpsvenner, ikke bare fra Tromsø men også ellers i Nordnorge er så kjærkommet. I så måte var Lyngheim skole perfekt til nettopp det. For makan til klatreanlegg har vi ikke sett før. Her kunne ungene herje fritt, sammen med sine nye korpsvenner. Den største utfordringa var nok å få alle i seng!

Utover lørdagen fikk vi både se og høre alle korpsene drille, marsjere og spille masse kul musikk på scena i sentrum. I tillegg var det punktspillinger i idylliske forhold og vi kunne nesten ikke vært heldigere med været!☀️ Her var det mye god inspirasjon til fremtidig repertoar. Festmiddagen på kvelden ble også en ekstra hyggelig overraskelse. For ikke bare var det masse kul musikk der vi fikk dansa og rast ifra oss, på toppen av det hele fikk drilltroppen vår hederlig omtale og pokal for «årets tropp på Havmannen korpsfestival». Fra dommerne ble det sagt at de var synkrone, rutinen passa perfekt til musikken, og ikke minst, de smilte og bydde på seg selv!😊 Gratulerer!

Vi takker dermed for oss, og retter en ekstra klapp på skuldra og stor Tromsøklem til hele Båsmo og Ytteren skolekorps! Gratuler med vel gjennomført festival!🎶😁🎉 Dere rocker🤘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: